بهترین خواننده‌های کتاب "امام علی (ع) و اخلاق اسلامی" مشخص شدند

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۴ کد : ۳۰۴۲۴ فرهنگی اخبار دسته اول
غزل سلیمی کرامت و جعفر برقی آلماچوان به عنوان برندگان مسابقه کتابخوانی "امام علی (ع) و اخلاق اسلامی" معرفی شدند.
بهترین خواننده‌های کتاب "امام علی (ع) و اخلاق اسلامی" مشخص شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مسابقه کتابخوانی "امام علی (ع) و اخلاق اسلامی" به مناسبت ایام شهادت امام علی (ع) ویژه خانواده ها و اعضای جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.

در این مسابقه که بصورت مجازی برگزار شد 20 درصد از اعضای جهاد دانشگاهی شرکت کردند و معلومات خود را در خصوص سیره امیرالمومنین (ع) با پاسخگویی به 20 پرسش محک زدند.

غزل سلیمی کرامت فرزند جهادگر مجید سلیمی کرامت با 95 امتیاز و جعفر برقی آلماچوان عضو جهاد دانشگاهی استان قم با کسب 90 امتیاز در این مسابقه بالاترین امتیازات را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است مسابقه کتابخوانی "امام علی (ع) و اخلاق اسلامی" با مشارکت معاونت فرهنگی در اداره حوزه ریاست و روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار شد.

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی روابط عمومی