برگزیدگان مسابقه چراغ راه مشخص شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۸۲۰۷ فرهنگی اخبار دسته اول
برگزیدگان مسابقه چراغ راه (منشور گام دوم انقلاب اسلامی) که با مشارکت بنیاد نخبگان استان قم برگزار شد معرفی شدند.
برگزیدگان مسابقه چراغ راه مشخص شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مسابقه کتابخوانی چراغ راه در راستای برنامه های ترویج و شناخت اصول و ارزش های انقلاب اسلامی در میان آینده سازان و به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب ویژه مستعدان و دانشجویان برتر سراسر کشور برگزار شد.

گفتنی است با توجه به این که در این مسابقه 60 نفر از مستعدان و دانشجویان برتر شرکت کردند که 23 نفر از ایشان به سوالات پاسخ صحیح داده اند، 5 نفر از برترین نتایج به قید قرعه با حضور نمایندگان جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان استان قم انتخاب شدند.

خانم‌ها زهرا محمدوردی، معصومه سرداقی، زهراسادات روحانی، سعیده علی‌محمدی و آقای سیدمیثم موسوی‌نژاد نفرات برگزیده این مسابقه هستند که ضمن تجلیل جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی دهه فجر انقلاب اسلامی ایران