/سلسله وبینارهای معرفی دستاوردهای دانشگاهی/
تاثیر اقدامات جهاد دانشگاهی در افزایش مهارت دانشجویان قابل انکار نیست
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر ابراهیم عبدی پور، رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س)، در سومین وبینار از سلسله وبینارهای معرفی دستاوردهای دانشگاهی، ضمن تبریک دهه فجر، عنوان کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) در سال ۸۶ به عنوان اولین دانشگاه تک جنسیتی بعد از انقلاب اسلامی تاسیس شد و اکنون در۱۰ رشته کارشناسی و ۸ رشته کارشناسی ارشد فعالیت میکند.
وی ادامه داد: دانشگاه حضرت معصومه (س) در ابتدا با کمترین امکانات شروع به فعالیت کرد اما با گذشت سالها پیشرفتی قابل قبولی در زمینه زیرساخت ها، توسعه فیزیکی وعلمی، امکانات رفاهی و...داشته است.
وی با بیان اینکه فلسفه و هدف ایجاد دانشگاه حضرت معصومه(س) احداث بستری برای رشد و پیشرفت بانوان در کشور است، اظهار کرد: حق انتخاب برای بانوانی که با توجه به باورهایشان میخواهند در فضایی ویژه بانوان ادامه تحصیل دهند و کمک به ارتقا توانمندی بانوان برای داشتن نقش موثری تری در جامعه و خانواده از اهداف اصلی تاسیس این دانشگاه بوده است.
وی با تاکید بر این که مهم ترین نقش بانوان حفظ کیان خانواده است و بانوان تحصیل کرده در این امر موفق ترعمل می کنند، بیان کرد: بزرگترین دستاورد دانشگاه حضرت معصومه(س) ایجاد فضایی آرام و سالم برای تحصیل بانوان است و کمترین آسیب برای دانشجویان، فراهم کردن زمینه بیشترین رشد و پیشرفت معنوی، اخلاقی و علمی، کسب رتبههای تک رقمی در مقطع کارشناسی ارشد، آمار بالای ورود دانشجویان به مقاطع بالاتر و اشتغال یافتگی بیش از ۶۰ درصد از دانشجویان از دیگر دستاوردهای دانشگاه است.
عبدی پور افزود: مدیریت فرهنگی دانشگاه در کنار سایر نهادها و تشکلهای دانشجویی فعالیتی هدفمند و هم سویی را دارد و یکی از مهمترین برنامه هایی که همیشه در دستور کار بوده برگزاری دورهها و کارگاههای مهارت افزایی است.
وی ادامه داد: دانشگاه تلاش میکند که هر دانشجویی که وارد فضای دانشگاه میشود سه گروه مهارت از جمله مهارتهای عمومی واجتماعی مورد نیاز در زندگی، مهارتها و تکنیکهای کاربردی درمورد رشته تحصیلی و دورههای مکمل مورد نیاز برای هر فرد مانند کامپیوتر و... را فرا بگیرد همچنین تلاش شده که دانشجویان علاوه بر افزایش مهارت در رشته تحصیلی، یک حرفه و مهارت شغلی دیگری را هم کسب کند.
وی بیان کرد: همایشهای متعدد فرهنگی، کار آفرینی از جمله کنفرانس بین اللملی فلسفه حقوقی زن و رویدادها متعددی مانند کمند، چرتکه و... در دانشگاه برگزار شده است و امسال نیز باتوجه به شرایط موجود همایشها، دورهها وکارگاهها در فضای مجازی برگزار میشود.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: با توجه به سیاست آموزش عالی کشور که افزایش تولید علم توسط اساتید و حرکت به سمت دانشگاههای نسل چهارم و حل معضلات جامعه است دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز در این زمینه به خوبی عمل کرده است و تولید مقالات آن نسبت به تعداد اساتید هیئت علمی آن قابل قبول است همچنین سعی شده که پژوهشها و پایان نامهها مسئله محور و کاربردی تر شوند.
وی با بیان اینکه هدف کلی انقلاب اسلامی ترسیم جامعه ای روبه رشد در کشور است و رشد علمی، تعداد اساتید، دانشجو و...نشان دهنده تحقق این اهداف است، اظهار کرد: با رهبری حکیمانه امام راحل و رهبر معظم انقلاب این روند سریع اتفاق افتاده است و دانشگاهها نیز در تحقق این هدف نقشی مهم دارند که مهم ترین آن تربیت انسانی متعهد و متخصص است.
وی با اشاره به اینکه قوام هر جامعه و کشور وابسته به سلامت و قوام خانواده است، ادامه داد: با توجه به این که در این دانشگاه همه بانوان هستند میتوانند نقشی مهم در استحکام و قوام خانواده ایفا کنند.
وی با اشاره به این کهتاثیر اقدامات جهاد دانشگاهی در افزایش مهارت دانشجویان قابل انکار نیست، افزود: جهاد دانشگاهی، نهادی علمی_فرهنگی است و ظرفیتهای آموزش و پژوهشی متفاوتی دارد و تعاملات مستمر و مفیدی به ویژه در اجرای کارگاههای مهارت افزایی در دانشگاه حضرت معصومه(س) داشته است.
عبدی پور با اشاره به اینکه افزایش مجموع رشتههای کارشناسی و کارشناسی ارشد به ۳۰ رشته از جمله برنامههای دانشگاه برای سال آینده است، بیان کرد: تلاش شده که این رشتهها در راستای کمک به توانمندی بانوان و ارتقای نقش شان در جامعه وخانواده مانند مدد کاری، روان شناسی، مطالعات زنان و خانواده و...هنرهای کاربردی باشد.
نظر شما :