آشنایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم با گزارش نویسی

۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۹ کد : ۲۴۱۷۲ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با شرکت در وبینار گزارش نویسی جهاد دانشگاهی، نحوه نگارش گزارش را آموختند.
آشنایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم با گزارش نویسی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این وبینار به منظور افزایش مهارت و توانمندسازی دانشجویان از سلسله وبینارهای گزارش نویسی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم  برگزار شد.

وبینار گزارش نویسی با همکاری شعبه جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم واداره فرهنگی این دانشگاه جهت ارتقاء مهارت‌های نگارشی دانشجویان روز یکشنبه  و سه شنبه 27 و 29 مهرماه از ساعت 16 تا 18 از طریق سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

از مباحث مورد بحث در این وبینار می‌توان به تعریف گزارش و گزارش نویسی، موضوع و مراحل گزارش نویسی ، پاراگراف نویسی در گزارش، انواع گزارش، قالب و ساختار گزارش و همچنین نقاط قوت و ضعف یک گزارش اشاره کرد.

گفتنی است اعضای  شورای کانون ها، انجمن ها و تشکل‌های اسلامی دانشگاه نیز دراین وبینار حضور داشتند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی وبینار