در دیدار مدیرعامل ایسنا و استاندار قم عنوان شد؛

ظرفیت گردشگری قم مغفول مانده است

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۶ کد : ۲۳۵۶ فرهنگی
مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با استاندار قم دیدار و گفت‌وگو کرد.
ظرفیت گردشگری قم مغفول مانده است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری رئیس این واحد به همراه علی متقیان، مدیرعامل خبرگزاری ایسنا ظهر روز چهارشنبه 11 مهر ماه با سید مهدی صادقی، استاندار قمدر استانداری قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل خبرگزاری ایسنا در این دیدار عنوان کرد: باید به جاذبه‌های گردشگری قم پرداخته شود و همچنین باید امامزادگان شاخص قم نیز معرفی شوند تا چهره درستی از استان قم در دید عموم مردم نقش ببندد.

در این دیدار متقیان از راه اندازی سویس زیارت و گردشگری ایسنا قم خبرداد و آن را قدمی بلند در راستای معرفی استان قم و ویژگی‌های گردشگری آن عنوان کرد.

سید مهدی صادقی نیز با اشاره به اهمیت استان قم و ظرفیت بالای این استان در بحث گردشگری معنوی ، راه اندازی سرویس زیارت و گردشگری ایسنا قم را حرکتی درست و موثر دانست و بر تقویت آن تاکید کرد.

استاندار قم گفت: استان قم دارای ظرفیت بالایی در گرشگری است که تالاب  مُره نمونه ای از آن است، متاسفانه این ظرفیت استان مغفول مانده است و کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

کلید واژه ها: معاونت فرهنگی ایسنا دیدار استاندار قم استانداری