برگزاری وبینار تعامل سازنده بین والدین و فرزندان ویژه اعضای جهاد دانشگاهی استان قم

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۶ کد : ۲۱۲۲۰ فرهنگی اخبار دسته اول
به مناسبت چهلمین سالگرد جهاد دانشگاهی، وبینار نشست تعامل سازنده بین والدین و فرزندان با حضور خانم دکتر برقراری سه شنبه ۱۴ مردادماه ساعت ۱۶ از طریق سامانه امجد برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، هم‌زمان با سالروز تأسیس جهاددانشگاهی نشست تعامل سازنده بین والدین و فرزندان اعضای جهاد دانشگاهی قم باهدف بهبود تعامل بین آنان روز سه شنبه 14 مردادماه ساعت 16 از طریق سامانه امجد برگزار خواهد شد.

پنج اصل خانواده موفق و شاد، نقش مهارت های ارتباطی با توجه به نیاز و دوره رشدی کودکان و نوجوانان، علائم هشداردهنده بحران در تعاملات خانوادگی، میراث خانوادگی شما: والدین کامل یا کافی؟! و توانمندسازی کودکان از جمله سرفصل هایی است که دراین کارگاه بحث وتبادل نظر خواهد شد.

جهادگران گرامی می‌توانند لینک ورود به سامانه را از طریق اتوماسیون اداری، پیامرسان داخلی یا کانال اعضای جهاد دانشگاهی دریافت نمایند.

کلید واژه ها: وبینار سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی چهل سال خودباوری با جهاد دانشگاهی