/چهل سال خودباوری با جهاد دانشگاهی/

حرکت سیال تولید علم در مرکز فوق تخصصی درمان ناباوری جهاددانشگاهی قم + فیلم

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۰۹۹۸ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۱۴۲
مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم گفت: بهبود نتایج درمان ناباروری در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم حاصل ارتباط پژوهشگران جهاد دانشگاهی و کادر درمانی مرکز است.
حرکت سیال تولید علم در مرکز فوق تخصصی درمان ناباوری جهاددانشگاهی قم + فیلم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم هدی فضائلی در آستانه چهلمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: گروه‌های سلول‌های بنیادین مزانشیمی و بیولوژی تولید مثل، دو گروه پژوهشی جهاد دانشگاهی قم هستند.

وی افزود: با توجه به مجاورت‌های فیزیکی که بین گروه‌های پژوهشی، محل استقرار قسمت تحقیقات و مرکز درمان ناباروری وجود دارد سعی و تلاش بر این است کاری که در گروه‌های تحقیقاتی انجام می‌شود و طرح هایی که روی آن‌ها کار می‌شود بیشتر در جهت بهبود، بهینه سازی و ارتقاء نتیجه درمان باشد.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: طرح‌هایی که در گروه‌های پژوهشی انتخاب می‌شود، طرح‌هایی هم راستا با کارهای درمانی ناباروری آقایان، ناباروری خانم‌ها و ناباروری با علت نامشخص است.

وی ضمن اشاره به برگزاری دوره‌ و کارگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی حوزه علوم پزشکی تصریح کرد: دوره‌ها و کارگاه‌هایی با مضمون رشته‌های مختلف زیست شناسی و خدمات دستگاهی  برای دانشجویان، فراگیران و هر قشری که نسبت به این موضوع احساس نیازکند ارائه می‌شود.

فضائلی درخصوص ارائه خدمات دستگاهی بیان کرد: اگر شخصی احتیاج به انجام تست خاصی داشته باشد، وجود تجهیزات مخصوص در آزمایش‌های جهاد امکان انجام چنین آزمایشاتی را به صورت ارائه خدمت فراهم می‌آورد.

وی از برگزاری کارگاه‌های تخصصی در شهریور ماه سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر کارگاه آنالیز اسپرم و دوره تکنیک‌های ژنتیکی، سمینارهای حضوری ماهانه برگزار میشد که در حال حاضر با توجه به وضعیت بحرانی کشور و شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری آنها به صورت حضوری وجود ندارد به همین دلیل از طریق وبینار به صورت رایگان برای عموم مردم برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم افزود: زمان و چگونگی برگزاری کارگاه‌ها و وبینارها از طریق کانال‌های خبری و سایت جهاد دانشگاهی اطلاع رسانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تریبون سمینارهای ماهانه جهاد دانشگاهی در اختیار پژوهشگران قرار داده می‌شود، گفت: پذیرای متقاضیان برای ارائه وبینار به عنوان سخنران هستیم، علاوه بر آن با رعایت شرایطی خاص کارآموز نیز پذیرفته می‌شود.

فضائلی ادامه داد: از حضور کارآموزان در قبال آموزش تکنیک‌ها در طرح‌های پژوهشی استفاده می‌شود، بنابراین ترجیح جهاد دانشگاهی این است که آنان آشنایی اولیه با تکنیک‌های پژوهشی را داشته باشند.

وی تصریح کرد: متقاضیان کارآموزی در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قبل از مراجعه، رزومه خود را ارسال کنند که در اختیار مدیران پژوهشی قرار داده شود و آنها با توجه به نیاز گروه‌شان کارآموزها را جذب کنند، این موضوع به دلیل آشنایی کارآموزان با تکنیک‌های آموزشی و نیز بهره مندی از حضور آنها در امور پژوهشی یک منفعت دو طرفه به شمار می‌آید.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم در پاسخ به اینکه آیا جهاد دانشگاهی استان قم را تولید کننده علم می‌داند یا فقط مصرف کننده دانش سایرین؟ عنوان کرد: جهاد دانشگاهی را به هیچ وجه مصرف کننده نمی‌دانم، زیرا مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم اولین مرکزی بود که در استان شروع به فعالیت کرد و امروزه نسبت به سایر مراکزی که در کشور فعالیت می‌کنند، نتایج و بازدهی کاری بیشتری دارد.

وی افزود: در قسمت تحقیقات، تا به اکنون صرفا به پژوهش اکتفا نشده و با وجود هزینه‌های بالا، تجیهیزات و امکانات اندک خدمتی تحت عنوان " پی ارتی‌تراپی" را به مرکز درمان جهاد اضافه کردیم، که ابتدا به صورت یک طرح پژوهشی در قسمت تحقیقات انجام شد، نتایج آن بررسی و سپس به صورت یک خدمت وارد بخش درمان شد، هم اکنون نیز به شکل روتین انجام می‌شود. بنابراین چه در بخش درمان چه در بخش تحقیقات نمی‌توان جهاد دانشگاهی را مصرف کننده دانست.

فضائلی در پایان بیان کرد: قسمت درمان و تحقیقات فوق العاده پویا است و همینطور تمام تلاش جهاد بر این است که نتیجه خدمات بخش درمان بهبود پیدا کند و به هیچ وجه راکد و ساکن باقی نمی‌ماند.

کلیدواژه‌ها: معاونت پژوهشی چهل سال خودباوری با جهاد دانشگاهی سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی


نظر شما :