انتخاب موضوعات تکراری، یکی از معضلات جشنوارههای مهدویت
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم حجت الاسلام محمد اسدی در خصوص گفتمان سازی مهدویت عنوان کرد: متاسفانه در این زمینه خلا جدی وجود دارد و هرچقدرهم که در خصوص مهدویت کار شود، کم است؛ چراکه چنین مسائلی، افقی به اندازه همه هستی دارد و یکی از بهترین روشها جهت گفتمان سازی و پر کردن خلا در این خصوص، جشنوارههای مهدوی است.
وی تصریح کرد: جامعه امروز، نیاز دارد که علوم نظری به علوم کاربردی تبدیل شود که بهترین فضا جهت تحقق این امر، دانشگاههاست؛ نباید مسئلهی انتظار و مهدویت تنها در فضای ذهن باقی بماند، زیراکه نتیجه ی این امر، چیزی است که اکنون در جامعه مشاهده می شود و متاسفانه مسئلهی انتظار تنها به دعا کردن ختم شده است.
اسدی یکی از روش های کاربردی کردن مسئله ی مهدویت در جامعه را برگزاری کارگاه ها و اردوها دانست و تاکید کرد: انتظار باید برای مردم جامعه ملموس شود نه اینکه تنها به برگزاری سخنرانیها و جشنوارهها بسنده شود.
دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور خاطر نشان کرد: موضوعاتی که محوریت جشنوارههای مهدوی را تشکیل میدهد، باید موضوعاتی باشد که به صورت ریشهای بررسی شده و با تفکر انتخاب شود؛ یکی از معضلات مهم در این زمینه، انتخاب موضوعات و مسائل تکراری است که بدون هیچ گونه تفکر، محوریت جشنوارهها را تشکیل می دهد.
اسدی در پایان گفت: گاهی یک تابلوی کوچک نقاشی می تواند چنان تاثیری در مخاطب بگذارد که برگزاری یک همایش و جشنواره تا این حد برمخاطب موثر نباشد؛ البته این به این معنا نیست که جشنوارههای مهدوی برگزار نشود بلکه نکته مهم این است که در خصوص موضوعات مهم اعتقادی از جمله مهدویت، باید هرکس در حد توان خود اقدام کند.
نظر شما :