برگزاری کارگاه هیستروسکوپی در مرکز درمان ناباروری رویا

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۵۸۸۳ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
کارگاه یک روزه هیستروسکوپی ادونس (advanced hysteroscopy) در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.
برگزاری کارگاه هیستروسکوپی در مرکز درمان ناباروری رویا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، این دوره یک روزه با حضور 15 متخصص زنان و زایمان، روز پنج شنبه 17 بهمن برای اولین بار در استان قم برگزار شد.

آقای دکتر آصف جاه و خانم دکتر ابراهیمی متخصصین برجسته زنان و زایمان، اساتید این کارگاه هیسترسکوپی هستند که آموزش‌ها را در قالب انجام عمل جراحی ارائه دادند.

در پایان کارگاه آموزشی هیستروسکوپی ادونس، مدرک معتبر جهاد دانشگاهی نیز به شرکت کنندگان ارائه شد.

متخصصین زنان و زایمان پس از آموختن هیستروسکوپی پیشرفته در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم می توانند اعمال جراحی پیچیده رحم را در مراکزدرمانی فوق تخصصی به انجام رسانند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی هیستروسکوپی لاپاراسکوپی درمان ناباروری مرکز درمان ناباروری