نشست "مساله زیارت زیربنای آینده شهر قم" برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۱:۰۰ کد : ۱۴۹۷ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نشست تخصصی «مساله زیارت زیربنای آینده شهر قم» از سلسله نشست‎های تخصصی "قم، عش آل محمد(ص)" در موسسه طلوع مهر برگزار شد.
نشست "مساله زیارت زیربنای آینده شهر قم" برگزار شد

به گزارش رواط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، چهارمین نشست از سلسله نشست های قم، عش آل محمد(ص) که به همت این واحد و با مشارکت نهادهای مختلف در حال برگزاری است 15 مرداد ماه در موسسه طلوع مهر برگزار شد.

در این مراسم که با حضور شخصیت های برجسته و مسئولان بخش های مختلف استان از جمله فرماندار، مدیرکل برنامه ریزی و مدیرکل اجتماعی استاندار و معاونت های مختلف استانداری و شهرداری و همچنین اساتید حوزه ودانشگاه همراه بود، به مساله زیارت، زیربنای آینده شهر قم پرداخته شد.

در ادامه این نشست دو پنل تخصصی با حضور کارشناسان حوزه و دانشگاه و پژوهشگران و برنامه ریزان شهری و همچنین کارگزاران و بهره برداران در این عرصه برگزار شد.