دوره عکاسی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۱۴۹۳۱ فرهنگی
دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی قم با شیوه و اصول عکاسی آشنا شدند.
دوره عکاسی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دوره آموزشی عکاسی از سلسله کارگاه های توانمند سازی و مهارت افزایی شعبه جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی استان قم با هدف توانمندسازی دانشجویان، رشد همه‌جانبه مستعدان ‌برتر و افزایش مهارت‌های ایشان در حوزه‌های مختلف خاصه هنری و با همکاری اداره مشاوره دانشگاه صنعتی برگزار شد.

دوره آموزشی عکاسی به مدت 10 ساعت، در قالب پنج جلسه ی دو ساعته در خوابگاه فرهنگ دانشگاه صنعتی قم برگزار شد و احمد ظهرابی عکاس خبرگذاری دانشجویان ایران (ایسنا) به تدریس هنر عکاسی پرداخت.

در این دوره آموزشی ابزارهای مناسب و روش انتخاب آنها برای شروع عکاسی معرفی شد، سپس اصطلاحات مهم و مورد نیاز عکاسی، دوربین، تجهیزات عکاسی، مثلث نور، تعادل سفیدی و دمای رنگ، نورسنجی و ترکیب بندی در عکاسی به فراگیران آموزش داده شد.

فراگیران دوره آموزشی عکاسی طی برگزاری دوره در بوستان بنیادی به عکاسی پرداختند و در محیطی دانشجویی با حضور مدرس دوره به نقد و بررسی عکس های خود پرداختند.

کلید واژه ها: سلسله کارگاه های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی قم