فن بیان و سخنوری، مهارت جدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۴۴۷۱ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
شعبه علوم پزشکی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دوره مهارت‌محور با عنوان «فن بیان و سخنوری» برگزار کرد.
فن بیان و سخنوری، مهارت جدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دوره «فن بیان و سخنوری» با هدف ارتقای توانمند سازی و توان اجرایی دانشجویان و آشنایی علاقه مندان به گویندگی و ارتقای موقعیت اجتماعی در راستای توسعه مهارت‌های کاربردی دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، علی رضوانی تبار مدرس کارگاه به بیان ضرورت فراگیری تکنیک‌های فن بیان پرداخت و گفت: امروزه فن بیان جزو مهم ترین شاخص‌های کارفرما برای استخدام نیرو‌های جدید به شمار ‌می‌رود لذا در این کارگاه موارد مورد نیاز دانشجویان را آموزش می‌دهیم.

راهکارهای افزایش دایره لغت، کلمات خواب و راه بیدار کردن آن ها، چگونگی کادو پیچ کردن صحبت ها، فاجعه‌های کلامی، راهکارهای مقابله با ترس از صحبت در جمع و ... از جلمه محورهای مورد بحث در این کارگاه بود.

در پایان این دوره ارزشیابی از فراگیران صورت گرفت که با توجه به نتایج ارزشیابی، شرکت کنندگان این کارگاه از برگزاری آن رضایت کافی داشتند و دیگر کارگاه‌های مورد نیاز خود را نیز عنوان کردند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی