دانشجویان پردیس فارابی در کارگاه پروپزال نویسی جهاد دانشگاهی شرکت کردند

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۴۴۰۱ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
کارگاه پروپزال نویسی ویژه دانشجویان رشته الهیات و معارف اسلامی از سلسله کارگاه های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان در تالار شهید مطهری پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
دانشجویان پردیس فارابی در کارگاه پروپزال نویسی جهاد دانشگاهی شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم منصور نصیری، عضو هیئت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران و سخنران این کارگاه، در ابتدا به تشریح انواع پژوهش و تعریف پروپزال (طرح پژوهشی) پرداخت.

در این کارگاه مهم ترین مباحث تئوری پایان نامه نویسی از جمله بخش های پایان نامه، نحوه تعیین عنوان پایان نامه، مسئله اصلی، سوالات فرعی، فرضیه ها و عناصر مربوط به ساختار پایان نامه و .... عنوان شد.

نصیری در بخش پایانی کارگاه چگونگی نگارش پایان نامه و قواعد و قوانین و توصیه های مربوط به نگاش عملی پایان نامه را تشریح کرد.

کلید واژه ها: سلسله کارگاه های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران