سه شنبه های مهدوی به شماره سوم رسید

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۴۳۸۲ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
سومین نشست از سلسله نشست های سه شنبه های مهدوی با عنوان چیستی غیبت امام زمان (عج)،پیشینه وعلل و انواع آن برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.
سه شنبه های مهدوی به شماره سوم رسید

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این کارگاه به منظور تبیین، ترویج، تعمیق باورداشت متعالی انتظار ،مهدویت و بستر سازی زمینه های ذهنی ،علمی ،فرهنگی و فکری ظهور برای دانشجویان روز سه شنبه 26 آذرماه در دانشکده پردیس و دانشکده بهداشت به طور همزمان برگزار شد.

سخنران این نشست در سخنان خود پیشینه و علل غیبت و انواع آن را تشریح کرد و مفهوم غیبت را مورد بررسی قرارداد. غیبت را به معنای عدم ظهور دانست و گفت غیبت به معنای عدم حضور نیست.

گفتنی است سلسله نشست های سه شنبه های مهدوی از برنامه های فرهنگی شعبه جهاد دانشگاهی استان قم در دانشگاه علوم پزشکی استان قم است که هر سه شنبه در خوابگاه های این دانشگاه برگزار می شود.

کلید واژه ها: سه‌شنبه‌های مهدوی جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی