یکشنبه های کارآفرینی

سمینار بانک ایده‌ها برگزار شد

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۳۷۷۰ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
سمینار بانک ایده‌ها روز یکشنبه ۱۰ آذرماه از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در تالار دکتر الماسی پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
سمینار بانک ایده‌ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم منابع ایده های کسب و کار، روش های کسب درآمد از طریق اینترنت طراحی بوم کسب و کار، روش های ایجاد تمایز در کسب و کار، از جمله محورهای بحث این سمینار بود.

در این سمینار، دانشجویان به معرفی ایده خود پرداختند و مدرس سمینار ایده‌های ایشان را مورد بررسی و اصلاح قرار داد.

گفتنی است این سمینار دومین سمینار از سلسله سمینارهای یکشنبه های کارآفرینی شعبه جهاد دانشگاهی در پردیس فارابی دانشگاه تهران بود که با همکاری پارک علم و فناوری استان قم و استقبال پرشور دانشجویان رو به رو شد.

کلید واژه ها: یکشنبه های کارآفرینی جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران