چهارمین کافه سرمایه برگزار شد

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۸ کد : ۱۳۷۰۷ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
سومین کارگاه از سلسله کارگاه های کافه سرمایه با همکاری کانون کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی استان قم روز دوشنبه ۴ آذر ماه در دانشکده پردیس این دانشگاه برگزار شد.
چهارمین کافه سرمایه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سومین جلسه سلسه کارگاه های کافه سرمایه  با موضوع اقتصاد و بازاریابی به منظور توانمندسازی و افزایش مهارت دانشجویان با حضور دانشجویان علاقمند برگزار شد.

دکتر بافرانی مدرس این کارگاه به مباحث اصول بازاریابی، خواسته و نیاز، رفتار مصرف  کننده، بازارشناسی، استراتژی قیمت گذاری، اصول برند سازی و مدیریت ارتباط با مشتری پرداخت.

گفتنی است کافه سرمایه یکی از ویژه برنامه های هفتگی شعبه جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم است که هر دوشنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در دانشکده پردیس این دانشگاه  برگزار می‌شود.

چهارمین کارگاه کافه سرمایه روز دوشنبه ۱۱ آذر ماه برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: سلسله کارگاه های کافه سرمایه جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه علوم پزشکی