سمینار شروع کسب و کار از صفر برگزارشد

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۵ کد : ۱۳۶۷۷ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
دانشجویان پردیس فارابی با نحوه شروع یک کسب و کار جدید آشنا شدند.
سمینار شروع کسب و کار از صفر برگزارشد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سمینار شروع کسب و کار از صفر به همت شعبه جهاد دانشگاهی در پردیس فارابی دانشگاه تهران و با همکاری پارک علم و فناوری استان قم روز یکشنبه 3 آذرماه از ساعت 12 تا 14 در تالار دکتر الماسی پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.

مدرس این کارگاه، پس از ارائه مقدمه ای از خودشناسی، دانشجویان را با مسیرهای شغلی پیش رو در زمینه کارآفرینی، خوداشتغالی و استخدام آشنا کرد و رزومه نویسی شغلی و چگونگی حضور مناسب دریک مصاحبه شغلی را شرح داد.

گفتنی این سمینار از سلسله سمینارهای یکشنبه‌های کارآفرینی جهاد دانشگاهی پردیس فارابی دانشگاه تهران بود که طبق رسم هر یکشنبه دانشجویان را با یکی از مباحث کارآفرینی آشنا کرد.

کلید واژه ها: یکشنبه های کارآفرینی جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران