جهاد دانشگاهی استان قم شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار می کند:

کارگاه پروپوزال نویسی

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۲۷۷۲ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
طرح تحقیق، (Proposal) طرح اولیه و طرح پیشنهادی تحقیق است. طرح تحقیق در واقع شبیه نقشه اولیه یک بناست، لذا هر محقق و پژوهشگری که قصد انجام تحقیق دارد، در ابتدا باید طرح تحقیق یا همان پروپوزال خود بنویسد. امروزه دانشجویان زیادی در مقاطع ارشد و دکتری در فرآیند نگارش پروپوزال و پایان نامه نویسی دچار مشکل هستند.
کارگاه پروپوزال نویسی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم شعبه این واحد در پردیس فارابی دانشگاه تهران برای رفع این مشکل دانشجویان در نگارش پروپوزال و پایان نامه و در راستای کارگاه های توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان، اقدام به برگزاری کارگاه آموزش پروپزال نویسی نموده است.

دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این کارگاه می توانند بصورت کاملا رایگان با ورود به لینک زیر برای ثبت نام اقدام کنند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی قم