بازدید معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از مرکز درمان ناباروری رویا

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۰ کد : ۱۲۵۷۴ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
معاون پژوهشی و متخصصین سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه چهارشنبه ۸ آبان ماه از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری رویا بازدید کرد.
بازدید معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از مرکز درمان ناباروری رویا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم خلیل جلیلی معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به همراه جمعی از متخصصین جنین شناس و پزشکان زنان زایمان مرکز درمان ناباروری این سازمان طی بازدید از معاونت پژوهشی و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری رویا با فعالیت های درمانی و پژوهشی جهاد دانشگاهی قم آشنا شد.

در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد معاونین پژوهشی واحد های سازمانی جهاد دانشگاهی مسائل مربوط به مدیریت مراکز درمانی را بررسی کردند و تجربیات خود را به طرف مقابل ارائه دادند.

گفتنی است مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حال توسعه است و مدیران این مرکز برای آگاهی از تجربیات و دانش های فنی لازم برای توسعه از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم (رویا) بازدید کردند.

کلید واژه ها: بازدید مرکز درمان ناباروری رویا