دانشجویان صنعتی قم فن بیان آموختند

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۹:۱۸ کد : ۱۲۳۹۷ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
کارگاه آشنایی با تکنیک های فن بیان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
دانشجویان صنعتی قم فن بیان آموختند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کارگاه «فن بیان» با هدف ارتقای توان اجرایی دانشجویان و آشنایی علاقه مندان به گویندگی و ارتقای موقعیت اجتماعی در راستای توسعه مهارت‌های کاربردی دانشجویان اقدام به برگزاری کارگاه‌های مهارت‌محور با عنوان «کافه مهارت» روز دوشنبه 29مهرماه در سالن آمفی تئاتر قم برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، علی رضوانی تبار، مدرس کارگاه به بیان ضرورت فراگیری تکنیک های فن بیان پرداخت و گفت: امروزه فن بیان جزو مهم ترین شاخص های کارفرما برای استخدام نیرو های جدید به شمار می رود لذا سعی داریم در این کارگاه با رویکرد آموزشی موارد مورد نیاز دانشجویان را آموزش دهیم.

راهکارهای افزایش دایره لغت، کلمات خواب و راه بیدار کردن آن ها، چگونگی کادو پیچ کردن صحبت ها، فاجعه های کلامی، راهکارهای مقابله با ترس از صحبت در جمع و ...از جلمه محورهای مورد بحث در این کارگاه بود.

در پایان ارزشیابی کارگاه از فراگیران صورت گرفت که با توجه به نتایج ارزشیابی، شرکت کنندگان این کارگاه از برگزاری آن رضایت کافی داشتند و دیگر کارگاه های مورد نیاز خود را عنوان کردند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی قم