شعبه سازمان دانشجویان در استان قم، شعبه برتر معرفی شد

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۲۱۸۳ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
شعبه سازمان دانشجویان قم در بخش عضوگیری و راهبری اعضا به عنوان واحد برتر در کشور شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
شعبه سازمان دانشجویان در استان قم، شعبه برتر معرفی شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در چهارمین گردهمایی شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، در ۷ بخش از شعبه های برتر سازمان دانشجویان کشور تقدیر شد.

در این گردهمایی ریحانه زارعی، مدیر شعبه استان قم سازمان دانشجویان در بخش عضوگیری و راهبری اعضا به عنوان واحد برتر در کشور شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت.

مدیر شعبه سازمان دانشجویان در جهاد دانشگاهی واحد استان قم در بخش ترویج تشکیلات و ساختار نیز بین سه شعبه برتر در کشور قرار گرفت و تجلیل شد.

متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

سرکار خانم ریحانه زارعی
مدیر محترم اجرایی شعبه قم سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی