"اندیشه سیاسی امام خمینی" منتشر شد

۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۹ کد : ۱۱۳۲۱ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
کتاب "اندیشه سیاسی امام خمینی" به قلم علی شیرخانی توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم منتشر شد.
"اندیشه سیاسی امام خمینی" منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم: « امام خمینی یکی از بارزترین چهره‌های فکری و معرفتی است که آرا و اندیشه‌هایش در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و ایجاد نظام جمهوری اسلامی بیشترین نقش را داشته است و به جرأت می‌توان گفت که تأسیس نظام جمهوری اسلامی در ایران با هدف توجه به شریعت آسمانی و احیای آن بر اساس آرا، نظرات و اندیشه‌های سیاسی امام خمینی که به عنوان معمار بزرگ آن نیز شناخته شده است، صورت گرفته است.

این در حالی است که امام خمینی یکی از دانشمندان و فقیهان بزرگ مسلمان در دوران معاصر است که نه تنها انقلاب  اسلامی را در ثلث آخر سده بیستم میلادی رهبری و هدایت نمود بلکه توانست علی‌رغم محدودیتها و موانع فراوان، با ارائه آرا، دیدگاهها و نقطه نظرات  خویش، نظام جمهوری اسلامی را به عنوان نظامی دینی – مردم سالار یا مردم سالاری دینی در ایران بنیان نهد. بعلاوه او پس از ایجاد نظام جمهوری اسلامی بر مبنای نظریه ولایت فقیه، به مدت ده سال رهبری نظام و شکل دادن به ارکان و بنیان‌های اصلی و ساختارهای مهم آن را نیز بر دوش گرفت و بر همین اساس به پی‌ریزی اساسی مهم در تاریخ ایران پرداخت. بر این مبنا فهم اندیشه‌های  سیاسی اجتماعی امام خمینی(ره) که خود را در فلسفه سیاسی  متجلی می کند ضرروتی اساسی است که در این نوشتار به آن پرداخته خواهد شد. و جنبه های مختلف اندیشه های امام خمینی(ره) مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت.»

کلید واژه ها: انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم