مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم تصریح کرد؛
جهاددانشگاهی دارای ظرفیت های گسترده در توسعه فرهنگی استان قم است
محمد رضا سوقندی در گفتگو با روابط عمومی جهاددانشگاهی قم گفت: جهاددانشگاهی نقطه وصل جامعه علمی کشور اعم از آثار دانشگاهی و دانشجویان با عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی و... در کشور است.
وی افزود: در فعالیت های تعریف شده این نهاد در عرصه فرهنگی، خوشبختانه ظرفیت های گسترده ای نیز دیده شده است از جمله آنها می توان به حوزه کتاب، عرصه های مختلف دیگری چون جشنواره ها و... اشاره کرد.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی فی نفسه با ظرفیت هایی مثل دو رسانه شناخته شده ایسنا و ایکنا حضوری فعال در عرصه رسانه و اطلاع رسانی دارد و با توجه به اینکه یکی از رسالت های جدی وزارت فرهنگ و ارشاد نیز در عرصه رسانه است می توانیم هم پوشانی جدی در این عرصه داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در حوزه دینی و قرآنی نیز خوشخبتانه این مرکز دارای فعالیت های گسترده ای است و سازمان فعالیت های قرآنی جهاددانشگاهی بار سنگینی را در عرصه توسعه فرهنگ قرآنی به خصوص در بین جوانان و دانشجویان به عهده دارد که در این زمینه نیز می توانیم همکارهای های گسترده ای باهم داشته باشیم.
وی گفت: خوشبختانه جهاددانشگاهی در دوره حاضر فعالیت های مختلفی را در عرصه فرهنگی در دست اقدام دارد و با ارتباط بسیار خوبی که میان این نهاد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد می توانیم به آینده فعالیت های فرهنگی در قم خوشبین تر از گذشته باشیم.


نظر شما :