آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران در قم برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۷۲۱۱۵ آموزشی اخبار دسته اول
آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران همزمان با سراسر کشور روز جمعه جهت جذب نیروی بانکدار (امور مالی) توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد استان قم برگزار شد.
آزمون استخدامی بانک توسعه صادرات ایران در قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم،  یاسر شریفی سرپرست معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم گفت:این آزمون با شرکت 149 داوطلب شامل 65 داوطلب خانم و 84 داوطلب آقا در حوزه آزمون دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد قم برگزار شد.
شایان ذکر است؛ بانک توسعه صادرات ایران به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی در حیطه‌های عمومی و تخصصی و اختصاصی، ارزیابی تکمیلی و طی مراحل گزینش به صورت پیمانی استخدام می‌نماید.
تامین نیروی انسانی بانک توسعه صادرات ایران جهت تصدی در شغل بانکدار(امور مالی)، بانکدار ۲ (امور حقوقی و بانکدار ۳ (امور کامپیوتر و فناوری اطلاعات) از داوطلبان واجـد شـرایط، از جمله فارغ‌التحصیلان حقوق می باشد.
خاطرنشان می شود؛ ثبت‌نام به صورت اینترنتی از طریق مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir از روز یکشنبه ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ انجام شده است.
گفتنی است؛ دکتر سبحانی نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم، نیز با حضور در دانشگاه علمی کاربردی، ازنزدیک در جریان فرایند برگزاری آزمون قرار گرفت.
نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در جریان این بازدید، ضمن بررسی شرایط و نحوه برگزاری آزمون، روند برگزاری این آزمون را که توسط معاونت آموزشی و کارآفرینی این نهاد برگزار شد را بسیار مطلوب و رضایت بخش عنوان کرد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی توسعه صادرات جهاددانشگاهی واحد استان قم