یک میلیون تومان جایزه برای اثر برگزیده

فراخوان طراحی بیلبورد تبلیغاتی

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۳ کد : ۸۵۰۸ عمومی اخبار دسته اول
جهاد دانشگاهی واحد استان قم در راستای معرفی دستاورد های انقلاب اسلامی در سال رونق تولید اقدام به برگزاری فراخوان طراحی بیلبورد تبلیغاتی نموده است.
فراخوان طراحی بیلبورد تبلیغاتی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم "رویا" جزء 10 مرکز درمان ناباروری در کشور است. با این وجود مردم استان قم و استان های همجوار آنچنان که باید با این مرکز فوق تخصصی آشنا نیستند.

از کلیه طراحانی که تمایل به شرکت در فراخوان طراحی بیلبورد تبلیغاتی مرکز درمان ناباروری رویا دارند دعوت می شود آثار خود را تا پایان ساعت اداری روز شنبه 25 خرداد ماه به وبسایت جهاد دانشگاهی واحد استان قم ارسال کنند.
جهت ارسال اثر تکمیل فرم شناسنامه اثر و ضوابط فراخوان الزامی است.

آثاری که تا روز شنبه 25 خرداد به اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی رسیده باشند در همان هفته داوری شده، اثر برگزیده معرفی خواهد شد.

گفتنی است اثر با رعایت اصول طراحی باید جذابیت کافی برای جلب نگاه مسافرین را در روز و شب داشته باشد، متون درج شده بر روی اثر برای بهتر دیده شدن به اندازه کافی درشت باشد و از ایده بکری بهره ببرد تا در ذهن مسافرین باقی بماند.

بهترین اثر باید نظر داور فراخوان برای چاپ و نصب در سازه های تبلیغاتی را داشته باشد تا مستحق دریافت جایزه یک میلیون تومانی شمرده شود.

ورود به صفحه تکمیل اطلاعات و بارگذاری طرح برای شرکت در فراخوان

محتوای قابل استفاده در طرح

1-    نام مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری  جهاد دانشگاهی استان قم "رویا"
2-    نشان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری رویا (دریافت از منوی دانلود ها)
3-    موفقیت اعمال جراحی بالاتر از نرم جهانی در مرکز درمان ناباروری رویا
4-    فعالیت بین المللی مرکز درمان ناباروری (دارای مجوز IPD)
5-    بیش از یک دهه تجربه
6-    تیم فوق تخصصی
7-    شماره تلفن مرکز 31654-025
8-    نشانی سایت مرکز: www.rooyaivf.ir

آئین نامه فراخوان طراحی بیلبورد تبلیغاتی

•    شرکت کننده باید مالک مادی و معنوی آثار ارسالی باشد.
•    فردی که فرم ثبت نام جشنواره را تکمیل و ارسال می کند به عنوان صاحب اثر شناخته می شود.
•    مسئولیت پاسخگویی به هر گونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده بر عهده ارسال کننده اثر است و جشنواره هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد پذیرفت.
•    برای هر اثر ارسالی در جشنواره می بایست شناسنامه اثر تکمیل و همراه اثر ارسال گردد . در قسمت شرح محتوای اثر را توصیف کرده و توضیحاتی که لازم است را درج نمایید.
•    کلیه حقوق مادی و معنوی آثار ارسالی برای هرگونه بهره برداری در اختیار دبیرخانه جشنواره می باشد.
•    در  ضمن در صورت رسیدن آثار به حدّ نصاب کیفی و کمّی ، آثار منتخب در نمایشگاه‌های مختلف و شبکه های مجازی، اکران خواهد شد.
•    محدودیتی برای شرکت متقاضیان در سبک های مختلف وجود ندارد.
•    تکمبل فرم شرکت در جشنواره به منزله پذیرش کلیه شرایط و قوانین جشنواره است.
•    آثار باید در اندازه 6 در 15 متر بصورت افقی با کیفیت حد اقل 72dpi طراحی و در اندازه اصلی به دبیرخانه فراخوان (اداره روابط عمومی) ارسال شوند.
•    مطابق آئین نامه جشنواره در هر زمان عدم صحت مدارک ارئه شده و اصالت آثار ارسالی از جانب متقاضی برای دبیرخانه محرز شود، اثر مربوطه حذف شده و مسئولیت کلیه عواقب آن بر عهده‌ی متقاضی خواهد بود و دبیرخانه جشنواره می تواند با متخلفین برخوردهای لازم را داشته باشد.
•    به تشخیص دبیر خانه و در صورت نیاز،  آثار راه یافته به مرحله نهایی مورد ارزیابی اثبات انتساب اثر به خالق قرار می گیرد. این ارزیابی از طریق اجرای زنده اثر و یا آزمون عملی در کارگاه آموزشی و نیز ارسال عکس و فیلم از مراحل تولید اثر خواهد بود.
•    تشخیص صلاحیت بهترین اثر فراخوان برای دریافت جایزه نقدی بر عهده هیات داوری خواهد بود.
•    به آثار برگزیده که بیش از یک خالق داشته باشند فقط یک جایزه تعلق خواهد گرفت.
•    دبیرخانه جشنواره با توجه به نظر شورای سیاستگذاری جشنواره و هیات داوری می تواند در صورت کیفیت نداشتن آثار ارسالی در بخش های مختلف جشنواره، جوایز اعلام شده را به تناسب تغییر دهد.
•    آثاری که در جشنوراه های مشابه شرکت کرده اند و یا در ... به نمایش در آمده اند، حق شرکت در جشنواره را نخواهند داشت.
•    آثاری که از نگاه دبیرخانه  به لحاظ مفهوم و محتوا نا مرتبط تلقی شوند از دور مسابقات کنارگذاشته خواهند شد.
•    آثار ارسالی به جشنواره باید مطابق با موازین جمهوری اسلامی ایران باشند
•    تاریخ خلق آثار شرکت کننده در کلیه ی بخش های جشنواره باید مربوط به سال 98 باشد.
•    در خصوص آثار راه یافته به مرحله نهایی ارسال اصل اثر به دبیرخانه جشنواره الزامی می باشد.
•    برای شرکت در جشنواره تکمیل فرم ثبت نام و مشخصات در سایت جشنواره ضروری می باشد.
•    ایمیل، شماره تلفن همراه و اطلاعات وارد شده در فرم های مربوطه پل ارتباطی آتی دبیرخانه جشنواره با متقاضیان و شرکت کنندگان خواهد بود، لذا در تکمیل اطلاعات دقت فرمائید.
•    تفسیر و رفع ابهام از مقررات و اخذ تصمیم نهایی درباره موضوعات پیش بینی نشده به عهده دبیر جشنواره است.

ورود به صفحه تکمیل اطلاعات و بارگذاری طرح برای شرکت در فراخوان

کلید واژه ها: روابط عمومی مسابقه