با همکاری جهاد دانشگاهی واحد استان قم

مبلغان و ائمه جماعات قم با مسائل آبی استان آشنا شدند

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۱ کد : ۸۲۹۶ فرهنگی اخبار دسته اول
گردهمایی بزرگ مبلغان و ائمه جماعات استان قم در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
مبلغان و ائمه جماعات قم با مسائل آبی استان آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، جزوات آموزشی و اطلاع رسانی طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب در شام ولادت حضرت امام حسن مجتبی(ع)، در همایش بزرگ مبلغان و ائمه جماعات استان قم با حضور حدود 400 تن از روحانیون و فضلای حوزه علمیه قم توزیع شد.

این مراسم با همت شورای مرکزی ائمه جماعات استان قم و اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با همکاری و مشارکت شرکت آب منطقه ای استان قم برگزار شد.

از بخش های این برنامه می توان به غرفه و جایگاه تبلیغی شرکت آب منطقه ای قم در این مراسم اشاره کرد که جزوات تخصصی و تبلیغی را مرتبط به نقش ائمه جماعات و مبلغان در فرهنگ سازی مصرف بهینه منابع آبی کشور و استان قم به مخاطبان ارائه می داد که مورد استقبال طلاب نیز قرار گرفت.

همچنین در این مراسم  حجت الاسلام والمسلمین اسکندری مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قم به ذکر مباحثی پیرامون اهمیت وقف و موقوفات حوزوی پرداخت.

کلید واژه ها: داناب