از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم تقدیر شد

۰۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۱ کد : ۸۲۵۳ عمومی اخبار دسته اول
مدیرکل روابط عمومی جهاد دانشگاهی از فعالیت های اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم تقدیر کرد.
از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جهادگر ارجمند جناب آقای علی شریعتی
مدیر محترم روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم

با سلام و احترام؛
ضمن ارج نهادن به تلاش های ارزشمندتان، فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم در سال جاری هم شاهد هم افزایی بیشتر در حوزه روابط عمومی باشیم.

بدون تردید چشم انداز فعالیت های این حوزه تاثیرگذار با حضور سرمایه های ارزشمند انسانی و برخوردار از فرهنگ جهادی، روشن و امید بخش است.

رشد و ارایه خدمات ارتباطی حرفه ای متناسب با گسترش فعالیت های جهاد دانشگاهی به ویژه آنهایی که طیف فراگیری از مخاطبان را پیش روی خود دارند نظیر فعالیت های آموزشی و درمانی از اولویت های پیش روست.

از این که همچنان با همدلی، هماهنگی و احساس مسئولیت مضاعف به تحقق اهداف جهاد دانشگاهی کمک می‌نمائید صمیمانه از شما سپاسگزاری می نمایم.

سربلند و موفق و پیروز باشید.

ابوالقاسم رئیسی
                                                                              مدیرکل روابط عمومی جهاد دانشگاهی