روسای جهاد دانشگاهی استان های مرکزی و قم دیدار کردند

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۶ کد : ۸۱۱۱ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه جمعی از معاونین و مدیران با حضور در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی استان قم با رئیس و معاونین این واحد دیدار و گفتگو کردند.
روسای جهاد دانشگاهی استان های مرکزی و قم دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی به همراه معاون پشتیبانی و سرپرست مرکز درمان ناباروری این واحد روز چهارشنبه یکم خرداد ماه در دیدار با جهادگران دانشگاهی استان قم زمینه های همکاری بین دو واحد سازمانی را طرح کردند.

دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی استان قم ضمن استقبال از پیشنهاد همکاری جهادگران استان مرکزی آمادگی جهاد دانشگاهی استان قم را برای همکاری های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و درمانی اعلام کرد.

در این دیدار مقرر شد جهادگران استان های قم و مرکزی از دو واحد سازمانی بازدید به عمل آورند و همکاری های بین واحدی را بررسی و برای عقد تفاهم نامه پیشنهاد دهند.

کلید واژه ها: دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم