دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان قم با مدیر کل استاندارد استان قم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، در راستای افزایش تعاملات فیمابین و گسترش همکاری ها امروز چهارشنبه 5 دی ماه دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم، به همراه جمعی از معاونین این واحد با دکتر محمد هادی سماواتی مدیر کل استاندارد استان قم دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این دیدار دکتر حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم به توانمندیهای جهاددانشگاهی قم در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی قم با سابقهای درخشان در این حوزهها میتواند نقش مهمی در توسعه و پیشرفت علمی و فرهنگی استان ایفا کند.
دکتر حیاتی در ادامه به حمایتهای رهبر انقلاب اسلامی از جهاددانشگاهی اشاره کرد و بیان داشت: "رهبر انقلاب اسلامی همواره از جهاددانشگاهی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه علمی و تحقیقاتی کشور حمایت کردهاند و این حمایتها نشاندهنده اهمیت و نقش این نهاد در کشور است.
وی با تاکید بر ظرفیتهای موجود در جهاددانشگاهی قم افزود: جهاددانشگاهی قم با برخورداری از نیروی انسانی متخصص و امکانات پژوهشی مدرن، میتواند در ارتقاء سطح علمی و تحقیقاتی استان نقشآفرینی کند و همکاری با اداره کل استاندارد میتواند به تقویت این توانمندیها و بهرهوری بیشتر از ظرفیتهای موجود منجر شود.
در این دیدار، دکتر حامد حیاتی بر اهمیت تعامل و همکاریهای دوجانبه تاکید کرد و اظهار داشت: گسترش همکاریها با اداره کل استاندارد قم میتواند به ارتقاء استانداردها و کیفیت محصولات و خدمات در استان کمک کند. و این همکاریها میتواند زمینهساز توسعه علمی و صنعتی استان باشد.
در ادامه این دیدار محمد هادی سماواتی، مدیر کل استاندارد استان قم، ضمن تشکر و تقدیر از حضور اعضاء جهاددانشگاهی استان قم اظهار داشت: خدمات جهاد دانشگاهی همواره با کیفیت مناسب و هزینههای کمتر نسبت به دیگر مراکز ارائه میشود و ماهیت جهاددانشگاهی، ماهیتی ارزشی و خدمترسان به جامعه است که آن را از دیگر مراکز متمایز میکند.
وی افزود: ما شاهد موفقیتهای چشمگیر جهاددانشگاهی استان قم در حوزههای مختلف، به ویژه در حوزه درمان ناباروری بودهایم، بازدیدی که چندی پیش مسئولین از مرکز درمان ناباروری داشتند، نشان داد که تلاشهای شما در این حوزه بسیار موفق بوده و مورد رضایت بیماران قرار گرفته است و رعایت اصول شرعی در تمام فعالیتها یکی از نکات مهم و ارزشمندی است که همواره به آن توجه داشتهاید.
سماواتی به اهمیت حفظ اصالت و ارزشهای جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: این مرکز نباید به سمت تجاری شدن حرکت کند، اصالت و هدف اصلی جهاد دانشگاهی، خدمترسانی به جامعه است و باید این رویکرد را حفظ کند.
وی همچنین به تفاوتهای جهاد دانشگاهی با سایر مراکز اشاره کرد و بیان داشت: برخلاف برخی مراکز که به دنبال منافع تجاری هستند، جهاددانشگاهی با هدف خدمترسانی به جامعه و ارتقاء سطح علمی و آموزشی فعالیت میکند و این رویکرد ارزشی باید حفظ شود و ما افتخار میکنیم که با چنین مجموعهای همکاری داریم.
در ادامه، آقای سمواتی به موضوع دفاتر استانداردسازی در استانها پرداخت و اظهار داشت: ضرورتی به ایجاد دفاتر استانداردسازی برای جهاد دانشگاهی وجود ندارد، زیرا این مجموعه میتواند بدون ایجاد دفاتر، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را انجام دهد و ما آمادهایم تا در این زمینه با جهاد دانشگاهی همکاری کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: همکاری و تعامل بیشتر با جهاد دانشگاهی میتواند به ارتقاء کیفیت خدمات و محصولات استان قم کمک کند و ما از توانمندیها و ظرفیتهای این مجموعه استفاده خواهیم کرد تا به اهداف مشترک دست یابیم.
در ادامه این دیدار علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان قم، به معرفی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و بررسی زمینههای همکاری پرداخت و اظهار داشت: معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی شامل بخشهای مختلفی از جمله سازمان دانشجویان است که در شش دانشگاه استان قم فعالیت دارد و این دفاتر نقش مهمی در ارتباط با صنعت و دستگاههای استانی ایفا میکنند.
حسینی ادامه داد: بخش انتشارات جهاددانشگاهی نیز به انتشار رزومههای علمی و پژوهشی اساتید دانشگاهی میپردازد، همچنین مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با هشت گروه مطالعاتی مختلف، طرحهای متنوعی را در حوزههای مختلف به اجرا درآورده است و در سالهای گذشته طرحی برای سازمان استاندارد نیز انجام داده است.
وی همچنین به دو خبرگزاری ایسنا و خبرگزاری بینالمللی قرآن کریم که تحت نظر جهاددانشگاهی فعالیت میکنند، اشاره کرد و افزود: این خبرگزاریها میتوانند نقش مهمی در اطلاعرسانی و آگاهسازی افکار عمومی درباره مسائل مرتبط با استاندارد ایفا کنند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم در ادامه با تاکید بر اهمیت نشستهای تخصصی و رویدادهای مشترک، بیان داشت: آمادگی داریم نشستهای تخصصی و رویدادهای ایدهپردازی و استارتآپی را در محیط دانشگاهی برگزار کنیم، این نشستها میتوانند به عنوان پل ارتباطی بین اداره کل استاندارد و دانشگاهها عمل کنند و از ظرفیتهای اساتید و دانشجویان برای حل مسائل استاندارد بهره ببرند.
حسینی همچنین به اهمیت تولید محتوا در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: "جهاددانشگاهی ظرفیت تولید محتوا در حوزههای مختلف از جمله استاندارد را دارد و ما میتوانیم پروندههای خبری متناسب با حوزه استاندارد تعریف کرده و به اطلاعرسانی و آگاهسازی افکار عمومی بپردازیم.
وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک شبکه کشوری با 67 پژوهشگاه و پژوهشکده در حوزههای مختلف، آمادگی ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به گروههای ذینفع اداره کل استاندارد را دارد و این همکاریها میتوانند به ارتقاء کیفیت خدمات و محصولات استان قم کمک کنند.
در ادامه این دیدار لیلا ناصر پور، معاون پژوهشی اظهار داشت: معاونت پژوهش جهاددانشگاهی قم از چندین مرکز خدمات تخصصی و گروههای پژوهشی تشکیل شدهاند که شاخصترین آنها مرکز درمان ناباروری است، این مرکز به عنوان اولین مرکز درمان ناباروری در استان قم و جزو ۵ مرکز برتر کشور، بیش از ۱۵ سال است که خدمات تخصصی درمان ناباروری را ارائه میدهد.
ناصر پور افزود: "این مرکز با مجوز پذیرش بیماران خارجی به عنوان یک مرکز بینالمللی فعالیت میکند و حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد بیماران را بیماران خارجی تشکیل میدهند، همچنین، ۴۰ درصد بیماران ما از خارج از استان قم به این مرکز مراجعه میکنند و سالانه حدود ۶۰ هزار خدمت به زوجین نابارور ارائه میشود.
وی به دیگر مراکز خدمات تخصصی جهاددانشگاهی قم اشاره کرد و گفت: "ما علاوه بر مرکز درمان ناباروری، مرکز خدمات تخصصی آی تی، مرکز مشاوره ژنتیک و مرکز خدمات تخصصی روانشناسی را نیز داریم که تمام خدمات لازم برای درمان ناباروری را در یک مکان به بیماران ارائه میدهند و مرکز معماری و شهرسازی قم به عنوان یکی دیگر از مراکز تخصصی ذیل معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی در استان فعالیت میکند.
ایشان در ادامه به گروههای پژوهشی جهاددانشگاهی قم اشاره کرد و بیان داشت: دو گروه پژوهشی بیولوژی تولید مثل و پزشکی در حوزه سلولهای بنیادی فعالیت میکنند و هدف اصلی این گروهها ارائه خدمات نوین و به روز به مردم است.
وی با تاکید بر اهمیت همکاری با اداره کل استاندارد استان قم افزود: "ما آمادهایم تا تسهیلات لازم را برای کارکنان استاندارد در حوزه درمان ناباروری فراهم کنیم و امیدواریم که با همکاریهای بیشتر بتوانیم دغدغههای کشور و حاکمیت را در این زمینه برطرف کنیمو
در ادامه این دیدار یاسر شریفی، سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی قم به بررسی زمینههای همکاری پرداخت و گفت: ما در جهاددانشگاهی قم با داشتن کارگروههای تخصصی در حوزههای مختلف از جمله فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، علوم پزشکی، علوم انسانی و هنر، توانستهایم خدمات آموزشی و تخصصی متنوعی را ارائه دهیم.
شریفی ادامه داد: در حوزه علوم پزشکی، دورههای تخصصی برای دستیاران دندانپزشک، تکنسینهای داروخانه و پزشکان برگزار میشود، همچنین در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی ما توانستهایم دورههای تخصصی و کاربردی را برگزار کنیم که میتواند به ارتقاء سطح علمی و تخصصی کارکنان کمک کند.
وی با تاکید بر اهمیت همکاریهای مشترک افزود: آمادگی داریم تا نشستها و سمینارهای تخصصی را به صورت مشترک برگزار کنیم و از ظرفیت اساتید و دانشجویان برای برگزاری دورههای آموزشی بهره ببریم، همچنین میتوانیم دورههای آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان این اداره کل برگزار کنیم تا سطح توانمندیهای آنان ارتقاء یابد.
شریفی به نقش کانون ارزیابی جهاددانشگاهی در ارزیابی مدیران اشاره کرد و گفت: کانون ارزیابی جهاددانشگاهی به صورت کشوری فعالیت میکند و ما سالانه حدود ۷۰ تا ۸۰ مدیر را در استان ارزیابی میکنیم، همچنین ارزیابیهای تکمیلی و مصاحبههای استخدامی در استان قم نیز به جهاددانشگاهی واگذار شده است.
وی افزود: "مرکز آزمون جهاددانشگاهی نیز به صورت کشوری آزمونهای استخدامی را برگزار میکند و این آمادگی وجود دارد که در صورت توافق، آزمونهای ارزیابی و استخدامی و همچنین آزمونهای استاندارد را به صورت دورهای برای اداره کل استاندارد استان قم برگزار نماییم.
شریفی در پایان سخنان خود تاکید کرد: ما میتوانیم با همکاری اداره کل استاندارد، دفاتر استانداردسازی مشترک راهاندازی کنیم و در تدوین استانداردها همکاری داشته باشیم.
نظر شما :