نشست هم اندیشی مدرسان گروه زبان معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، نشست هم اندیشی اساتید گروه زبان معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم امروز چهارشنبه 23 آبان با حضور دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم در مرکز آموزش های تخصصی شماره یک جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
در ابتدای این نشست یاسر شریفی، سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای گروه زبان این معاونت در یک ساله گذشته افزود: در حال حاضر پیگیری هایی در خصوص راه اندازی دوره های بین الملل صورت گرفته و این امر و پیشبرد آن مستلزم همراهی و کمک مدرسان است.
وی افزود جهاددانشگاهی استان قم با فعال بودن سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه های سطح استان، ظرفیت بسیار خوبی را جهت جذب فراگیران ایجاد کرده است و باید از فرصت ایجاد شده استفاده کنید.
سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم ادامه داد: جهاددانشگاهی استان قم در حوزه پژوهش فعالیتهای خوبی را تا کنون انجام داده و در حال انجام دارد و این حوزه نیز فرصت خوبی جهت مشارکت مدرسان را فراهم کرده است.
در ادامه این جلسه دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم ضمن عرض خسته نباشید گفت: یکی از مواردی که از آقای سجادی خواسته بودیم و مدرسان نیز می توانند در به ثمر رساندن آن یاری کنند، بررسی وضعیت زبان انگلیسی در مرحله اول در استان قم نسبت به کشور چه از لحاظ شیوه آموزش ، چه از لحاظ محتوا و چه به لحاظ منابع است و همچنین باید یک ارزش گذاری در فرآیند ها صورت بگیرد.
وی افزود: در همین مرحله اول باید بررسی شود در کشور در چه وضعیتی قرار داریم ، به چه سمتی میخواهیم برویم که این آسیب شناسی و ارزیابی باید از سمت مدرسان داده شود، هدف این است انشالله حرف اول را در استان قم در زبان انگلیسی جهاددانشگاهی بزند، شاید الان این ادعا بزرگ است ولی باید جایگاه خود را بدانیم و مشخص شود چقدر به این هدف نزدیک هستیم .
رئیس جهاددانشگاهی استان قم تصریح کرد: گسترش فعالیت ها و افزایش کیفیت نیازمند لوازم و ابزار است و ما خود را موظف به تهیه این ملزومات می دانیم و در قبال آن تلاش کلیه دوستان را جهت رسیدن به این هدف می طلبیم، این قابلیت و ظرفیت در جهاد وجود دارد کما اینکه در واحد های جهاددانشگاهی در سایر استان ها در موقعیت و وضعیت کاملا مشهودی قرار دارند.
دکتر حیاتی افزود: در مرحله دوم جهت رسیدن به اهداف کمی و کیفی کمیته جذب مدرسان تشکیل شد، جهاددانشگاهی یک دستگاه اجرایی است و یک سری ملاحظات دارد، فلسفه کمیته جذب بررسی صلاحیت های علمی، اخلاقی و عمومی مدرسان است، حتی یکی از موارد که در حال پیگیری است و انشالله به زودی اجرائی خواهد شد بحث ارزشیابی مدرسان توسط فراگیران است.
وی ادامه داد: رسالتی برای جهاددانشگاهی تعریف شده و یک شأنی دارد به همین دلیل ضرورت دارد که مدرسان گرامی شناخت دقیقی از جهاددانشگاهی از لحاظ آموزشی، پژوهشی و فرهنگی داشته باشند، ما انتظار داریم مدرسان گرامی پیوست فرهنگی که در شأن جهاددانشگاهی است را در عملکر خود مد نظر داشته باشند.
نظر شما :