دیدار با خانواده شهید علی رضا شابرم در قالب رزمایش رهروان شهدا ۲

۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۲ کد : ۷۶۴۰۹ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از معاونین و مدیران این واحد در قالب رزمایش رهروان شهدا ۲ با حضور در منزل شهید علی رضا شابرم با خانواده ایشان دیدار و گفتگو کرد.
دیدار با خانواده شهید علی رضا شابرم در قالب رزمایش رهروان شهدا ۲

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به مناسبت هفته دفاع مقدس و در قالب رزمایش رهروان شهدا 2 ، دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از معاونین و مدیران این واحد به همراه نمایندگانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، امروز چهارشنبه 18 مهر ماه با حضور در منزل شهید علی رضا شابرم، با خانواده ایشان دیدار و گفت و گو کردند.
رئیس جهاددانشگاهی استان قم در این دیدار گفت: تجلیل و تکریم خانواده شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و  پیگیری انتظارات خانواده‌های معظم شهدا  وظیفه همه مسئولین است.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم  اهدافی  که شهدا در راه  انقلاب داشتند تحقق بخشیم و در این راه شرمنده آنان نشویم.
دکتر حامد حیاتی ادامه داد: خانواده معظم شهدا با اهدای عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب اسلامی و کشور  کار  عظیمی را انجام دادند و حفظ خون شهدا و دنباله روی از  اهداف شهدای گرانقدر وظیفه سنگینی است که به عهده ما نهاده شده است.

در پایان این دیدار با اهدای لوح و هدیه از بردباری و فداکاری خانواده گرانقدر این شهید گرامی، تجلیل شد.

کلید واژه ها: شهید علی رضا شابرم