تقدیر از عوامل اجرائی آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۲۰:۰۶ کد : ۷۵۸۸۱ آموزشی اخبار دسته اول
با حضور دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم از عوامل اجرائی آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین تقدیر شد.
تقدیر از عوامل اجرائی آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، طی مراسمی با حضور دکتر حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم، علی حسینی معاون فرهنگی و یاسر شریفی سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی این واحد، امروز شنبه 7 مهر ماه از عوامل اجرائی و همکاران برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در ساختمان معاونت آموزشی در استان قم تجلیل شد.
دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرائی این آزمون گفت: تجربه برگزاری این آزمون تجربه موفقی بود، به یاری خداوند و کمک حضرت معصومه(س) و عنایات اهل بیت علیهم السلام آبرومندانه این آزمون توسط جهاددانشگاهی برگزار شد.انشالله مستندی از این آزمون و تجربیات آن آماده شود و در اختیار دستگاه های زیربط قرار گیرد و ارتباط گیری مناسبی با دستگاه ها در این خصوص گرفته شود و از تجربیاتی که حاصل شد در آزمون های آینده استفاده شود.
در انتهای این مراسم با اهداء لوح تقدیر از عوامل اجرائی آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین تقدیر شد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین ارزیابی