اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی کار (HSE) توسط جهاددانشگاهی قم

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۵۴۲۳ آموزشی اخبار دسته اول
مسئول کارگروه فنی مهندسی مرکز فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی واحد قم، از اخذ مجوز دوره‌های آموزشی ایمنی کار برای کارگران و کارفرمایان پیمانکار توسط جهاددانشگاهی استان خبر داد.
اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی کار (HSE) توسط جهاددانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی واحد استان قم، ندا طالبی، مسئول کارگروه فنی مهندسی مرکز فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی واحد قم روز شنبه با اعلام این خبر افزود: نظر به ضرورت برگزاری منظم و علمی دوره‌های آموزشی مورد نظر این مرکز و توانمندی آموزشی جهاددانشگاهی قم، درخواست صدور مجوز ارسال شد که پس از انجام ارزیابی‌های لازم، مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک(ویژه مسوولان ایمنی کارگاه ها)، ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان و صاحبان کار پیمانکاری، آموزش عمومی ایمنی (ویژه مسوولان ایمنی کارگاه ها) و ایمنی و بهداشت کار برای کارگران تحت پوشش پیمانکاران برای جهاددانشگاهی واحد قم صادر شد.
وی افزود: این دوره‌های آموزشی مطابق شیوه نامه جامع آموزش ایمنی، استانداردها و سرفصل‌هایی که از سوی شورای عالی حفاظت فنی تدوین و تصویب شده است.
به گفته وی؛ برای کلیه کارگران، کارآموزان و کارفرمایان (پیمانکاران) و مسئولان ایمنی کارگاه‌ها مشمول قانون کار توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی قم و با هماهنگی و نظارت رابط آموزشی اداره ‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهینامه صلاحیت ایمنی کار ارایه خواهد شد.
مسوول کارگروه فنی مهندسی مرکز فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی واحد قم، تاکید کرد: سازمان‌ها، دستگاه‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌ها و صنایع استان قم می‌توانند کارکنان خود را جهت گذراندن دوره‌های آموزشی ایمنی کار به معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان قم معرفی کنند.
طالبی در پایان گفت: علاقمندان به شرکت در این دوره ها می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به صورت حضوری به آدرس میدان مصلی، بلوار منتظری، کوچه 28، مرکز فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی واحد قم و یا با شماره  02531654 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: hse ایمنی کار معاونت آموزشی