برگزاری ارزیابی و مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله کتبی، آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در قم توسط جهاددانشگاهی

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۰:۵۸ کد : ۷۵۲۸۲ آموزشی اخبار دسته اول
ارزیابی و مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله کتبی، آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در قم توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهادددانشگاهی استان قم، ارزیابی و مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله کتبی، آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در استان قم  امروز یکشنبه 18 شهریور ماه توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم در مرکز آموزشهای تخصصی شماره یک این معاونت برگزار شد و تا روز چهارشنبه 21 شهریور ماه به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت.
در اولین روز این آزمون دکتر حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم، نمایندگانی از معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی کشور و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم از فرآیند ارزیابی و مصاحبه  پذیرفته شدگان بازدید کردند.
لازم به توضیح است: طرح شهید زین الدین به عنوان یکی از شیوه‌های  جدید جذب نیروی انسانی از طریق برگزاری آزمون استخدامی برای دستگاه‌های اجرایی کشور در حال اجرا می باشد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی شهید زین الدین جهاددانشگاهی استان قم