آغاز ارزیابی و مصاحبه آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در قم

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۹ کد : ۷۵۱۷۱ آموزشی اخبار دسته اول
مرحله ارزیابی و مصاحبه داوطلبان پذیرفته شده در طرح استخدامی شهید زین الدین در استان قم آغاز شد.
آغاز ارزیابی و مصاحبه آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در قم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، داوطلبان می توانند جهت اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به نشانی اینترنتی https://B2n.ir/m93500 مراجعه نمایید.
همچنین پذیرفته شدگان می توانند فرم سوابق را دانلود و تکمیل کنند و با به همراه داشتن یک قطعه عکس 4*3 در روز مصاحبه با مراجعه به آدرس قم، بلوار الغدیر، دانشگاه قم، دانشکده فنی مهندسی، طبقه همکف، قسمت پذیرش (محل برگزاری ارزیابی تکمیلی) تحویل دهند.
شایان ذکر است؛ عدم مراجعه در زمان مقرر و عدم تکمیل فرم سوابق به منزله انصراف از سایر مراحل استخدامی تلقی می گردد.
خاطرنشان می شود؛ آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین، جهت ورود متقاضیان کار به ادارات و سازمان‌های دولتی و یکی از شیوه‌های جدید جذب نیروی انسانی است.

کلید واژه ها: شهید زین الدین آزمون استخدامی