به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی صورت گرفت:

رئیس دانشگاه صنعتی قم از جهاددانشگاهی استان قم بازدید کرد

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۴۹ کد : ۷۴۶۵۵ عمومی اخبار دسته اول
به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی دکتر جلال رضائی نور امروز ۲۱ مرداد از جهاددانشگاهی استان قم بازدید کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم از جهاددانشگاهی استان قم بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی دکتر جلال رضائی نور امروز 21 مرداد با حضور در ساختمان ستادی  جهاددانشگاهی استان قم با دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم  و علی حسینی، معاون فرهنگی این واحد دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر حامد حیاتی ضمن خوش آمد گویی گفت: فعالیتها و برنامه های خوبی فیمابین جهاددانشگاهی قم و دانشگاه صنعتی صورت گرفته، وی همچنین  ابراز امیدواری کرد پیرو تفاهمنامه منعقد شده این فعالیتها گسترش یابد و دانشجویان و مردم استان از اهداف و نتایج این تفاهمنامه منتفع گردند.

در ادامه دکتر جلال رضائی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم برگزاری نشست‎های تخصصی، تعاملات فرهنگی و رویدادهای آموزشی را مورد توجه قرار داد و گفت: همواره با جهاد دانشگاهی تعاملات خوبی داشتیم و امیدواریم این ارتباط سازنده تدوام داشته باشد.وی وی در ادامه گفت: در سال ۱۳۹۹ مجوز جذب دانشجویان بین‌المللی را کسب کردیم و امروز بالغ بر ۱۵۰ دانشجو از پنج ملیت در دانشگاه صنعتی مشغول به تحصیل هستند.رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به ۷۷ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی، تصریح کرد: دانشجویان در ۲۸ رشته شامل ۹ رشته مقطع کارشناسی، ۱۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: جلال رضائی نور دانشگاه صنعتی قم