پیام استاندار قم به مناسبت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۸ کد : ۷۴۴۱۰ عمومی اخبار دسته اول
استاندار قم با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۶ مرداد روز جهاد دانشگاهی را تبریک گفت.
پیام استاندار قم به مناسبت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان قم ، استاندار قم  با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۶ مرداد روز جهاد دانشگاهی را تبریک گفت، متن پیام به این شرح می باشد:

بسمه تعالی
جهاددانشگاهی از ثمرات و  افتخارات بزرگ انقلاب اسلامی و نماد استقلال علمی و فرهنگی کشور  است.

جای بسی امیدواری است که در پرتو شکل گیری این نهاد انقلابی نشات گرفته از اندیشه ژرف و نگاه عمیق و تحول گرای امام راحل  و با همت و تلاش جهادی دانشمندان و جهادگران مخلص و متعهد، گام های بلندی برای دستیابی به فناوری های روز و شتاب بخشی به روند پیشرفت و شکوفایی علمی کشور برداشته شد.

اکنون و با گذشت بیش از چهار دهه از تاسیس جهاددانشگاهی، این مجموعه توانسته است با نصب العین قراردادن فرامین امام خمینی ره و رهبر معظم انقلاب اسلامی به توفیقات چشمگیر و  افتخارات تحسین برانگیزی در عرصه های علمی، پژوهشی و پیشرفت های فناورانه به ویژه در حوزه دارو و درمان دست یابد و مرور کارنامه ۴۴ ساله آن گویای این حقیقت شیرین است.

اینجانب ضمن ارج نهادن به مجاهدت های ارزنده دانشمندان و نخبگان علمی کشور، فرارسیدن ۱۶ مرداد سالروز تاسیس جهاددانشگاهی را به عموم تلاش گران این مجموعه به ویژه مدیران و پرسنل پرتلاش جهاددانشگاهی استان قم تبریک عرض می نمایم.

سلامتی و‌ توفیقات روزافزون این مجموعه بزرگ و کارکنان گرانقدر آن را از درگاه خداوند منان مسالت دارم.

دکتر سید محمد آقامیری
استاندار قم