مدیران جدید مراکز توسعه ارتباطات خارج سازمانی را سرلوحه کار خود قرار دهند

۳۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۷۲۷۶۷ آموزشی اخبار دسته اول
سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی قم، گفت: مدیران جدید مراکز گسترش و توسعه ارتباطات خارج سازمانی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مدیران جدید مراکز توسعه ارتباطات خارج سازمانی را سرلوحه کار خود قرار دهند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، یاسر شریفی روز پنجشنبه در آیین تکریم مدیران جدید مراکز آموزشی این معاونت با حضور دکتر حامد حیاتی رییس جهاددانشگاهی واحد قم، افزود: دوره های جدید باید به خوبی معرفی و عرضه شود و در یک تعامل سازنده و خلاقانه با سایر نهادهای استانی مورد توجه و استفاده قرار گیرد.
وی تصریح کرد: از مدیریت های جدید توقع می رود تعاملات سازمان را با سایر سازمان ها در استان گسترش دهند.
به گفته شریفی، تدوین دوره های جدید حلقه اتصال این معاونت با سایر حوزه های اجرایی در استان است و باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کرد .
وی با اشاره به تحولات اخیر افزود: معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی قم نیز باید متناسب با نیازهای استان پیش رود و به روز شود و برای این مهم از همه توانمندی ها استفاده شود.
یادآور می شود در این نشست وحید غفاریان به عنوان مدیر جدید مرکز فناوری اطلاعات و محبوبه حیدری به عنوان مدیر جدید مرکز شماره یک این نهاد معرفی شدند .
همچنین از خدمات ندا طالبی مدیر سابق مرکز فناوری اطلاعات و حامد حرم پناهی مدیر پیشین مرکز شماره یک قدردانی شد .

کلید واژه ها: سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم یاسر شریفی تکریم