رقابت بیش از ۹۸ داوطلب در آزمون استخدامی ثبت اسناد و املاک در قم

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۰ کد : ۷۲۳۱۸ آموزشی اخبار دسته اول
آزمون استخدامی اداره‌ کل ثبت اسناد و املاک استان قم توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد
رقابت بیش از ۹۸ داوطلب در آزمون استخدامی ثبت اسناد و املاک در قم

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی واحد استان قم، آزمون استخدامی اداره‌ کل ثبت اسناد و املاک استان قم صبح امروز جمعه ۱۸ خرداد ماه در مرکز فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی واحد استان قم برگزار شد. در این آزمون که توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان قم  و زیر نظر سازمان امور اداری و استخدامی استان برگزار شد،  98 داوطلب حضور داشتند.
از این تعداد 39 داوطلب خانم و 59 داوطلب نیز آقا هستند که در این آزمون با یکدیگر به رقابت می پردازند.
شرکت‌کنندگان برای کسب اطلاعات از نتایج این آزمون می‌توانند به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir مراجعه کنند.
خاطرنشان می شود؛ 305 نفر در آزمون استخدامی ثبت اسناد و املاک در سراسر کشور جذب خواهند شد که در این آزمون ۱۰ هزار و ۳۸۱ نفر ثبت‌نام کرده‌ان.آمارها نشان می دهد که تعداد ۵۸۴۰  ازداوطلبان مرد و ۴۵۴۱ زن هستند.

کلید واژه ها: ثبت اسناد و املاک استان مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد استان قم