کمپین مشاوره کسب و کار برگزار می شود

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۷ کد : ۷۰۲۳۰ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
مرکز مشاوره کارآفرینی جهاددانشگاهی با همکاری مرکز مشاوره تامین مالی پارسیان "کمپین مشاوره کسب و کار" برگزار می کند.
کمپین مشاوره کسب و کار برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، در این کمپین که  29 و 30 فروردین برگزار خواهد شد، دکتر یاسر شریفی؛ مدیر سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی استان قم؛ مهندس علیرضا رحیم پور؛ معاون کارخانه نوآوری استان البرز، مهندس میلاد میثمی؛ مدیر مرکز مشاوره تامین مالی پارسیان، دکتر حمید گلستان فر و دکتر عباس منصور نژاد؛ مشاور شرکت‌ها و هلدینگ‌های صنعتی به ارائه مطالب خواهند پرداخت.
کمپین های مشاوره کسب و کار برای کسب و کارهای خرد و نوپا، شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور، فرصتی مناسب برای یافتن راهکارهای آینده دار ارائه می دهد.
این دوره صورت رایگان چهارشنبه و پنج شنبه ، ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه در مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی واقع در خیابان شهید فاطمی(دورشهر)، نبش کوچه ۲۰ برگزار می‌شود.
علاقه‌مند‌ان به شرکت در این دوره جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق تماس با شماره تلفن  37748362-025 و همچنین آیدی ایتا به آدرس @jd_sharifi اقدام کنند.

کلید واژه ها: مشاوره کسب و کار کمپین جهاددانشگاهی استان قم