ادای احترام به جانباز سرافراز التفات مهدی خانی توسط اعضای جهاددانشگاهی قم

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۹ کد : ۶۸۷۵۹ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از مدیران و معاونان این نهاد با جانباز بزرگوار التفات مهدی خانی دیدار کردند.
ادای احترام به  جانباز سرافراز التفات مهدی خانی توسط اعضای جهاددانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، همزمان با تولد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز  حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از مدیران و معاونان این نهاد با جانباز بزرگوار التفات مهدی خانی  دیدار و گفتگو کردند.
رئیس جهاددانشگاهی قم در این دیدار گفت: ادای احترام و تکریم  از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و خانواده آنان ، حداقل کاری است که مسئولین می توانند انجام دهند و دیدار با این عزیزان افتخار بزرگی است،وی خاطر نشان کرد، دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران  علاوه بر احترام، به نوعی توجه به خود است.
در این دیدار از جانباز سرافراز التفات مهدی خانی و  خانواده ایشان با دادن لوح یادبود و تندیس تجلیل شد.

کلید واژه ها: دیدار جانبازان مهدی خانی