سه چیز اقتصاد دنیا را پیش می برد:ثبات، اعتماد و افق

۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۱ کد : ۶۸۵۰۴ عمومی اخبار دسته اول
کارگاه ضمن خدمت" برنامه ریزی و مدیریت زمان با هدف افزایش بهره وری منابع انسانی سازمان "ویژه مدیران و معاونان جهاددانشگاهی واحد استان قم در حاشیه دوره "معرفت افزایی" در مشهد مقدس برگزار شد.
سه چیز اقتصاد دنیا را پیش می برد:ثبات، اعتماد و افق

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم  پیرو  تفاهم‌نامه "طرح باب الحوائج" میان جهاددانشگاهی ۳ استان خراسان رضوی، قم و فارس کارگاه ضمن خدمت " برنامه ریزی و مدیریت زمان با هدف  افزایش بهره وری منابع انسانی سازمان" ویژه مدیریان و معاونان جهاددانشگاهی  استان قم در حاشیه دوره معرفت افزایی یکشنبه 22بهمن در مشهد مقدس برگزار شد.
محسن صابری نجفی عضو هیات علمی جهاددانشگاهی مشهد و مدرس این دوره گفت:سه چیز اقتصاد دنیا را پیش می برد، ثبات، اعتماد و افق
وی خاطر نشان کرد،ورود به رفتار حرفه ای گری از مدل ذهنی شروع می شود.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی مشهد گفت: در انجام امور و کارها در هر قدم بیشتر از یک اولویت را نمی توانیم مد نظر قرار دهیم.
صابری نجفی افزود: تحقیق نشان داده که  فقط 6 درصد عملکرد سازمان ها مربوط به مهارت یا حتی انگیزه کارکنان ، 9 درصد مرتبط با تعهد کارکنان و 85 در صدمرتبط با ساختار های سازمانی،سیستم ها و روش ها است.

وی ادامه داد: اساس رشد جامعه در آینده داده محوری است، و جامعه ای پیشرفته خواهد کرد که داده ها، اهمیت حفظ و کسب آن محور تمامی فعالیت ها باشد.
صابری در ادامه این کارگاه گفت: جوانان و متقاضیان جویای کار با توجه به اهدافی  در مسیر آموزش دوگانه وارد می شوند:

از قبیل کسب مهارت در شغل، کسب پول و درآمد بیشتر و افزایش کیفیت کار بیشتر

کارفرمایان نیز با توجه به اهداف ذیل در مسیر آموزش دوگانه وارد می شوند:

جذب کارکنانی که شایستگی انجام وظایف و تکالیف مورد نیاز در شرکت را داشـته باشند، افزایش خلاقیت کارآموزان و کاهش هزینه های آموزش کارکنان یا کارگران

کلید واژه ها: مشهد دوره معرفت افزایی ضمن خدمت مدیران