کانون بسیج اساتید در جهاد دانشگاهی قم افتتاح شد

۱۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۱ کد : ۶۶۱۱۲ عمومی اخبار دسته اول
آیین افتتاح کانون بسیج اساتید جهاد دانشگاهی قم با حضور مسئولین در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.
کانون بسیج اساتید در جهاد دانشگاهی قم افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، این مراسم با حضور دکتر حامد حیاتی سرپرست جهاد دانشگاهی استان، سردار کبیری پور؛ جانشین سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم، علامه روشن؛ سرپرست سازمان بسیج اساتید استان قم، حجت الاسلام سید ضیاء الدین علیانسب؛ مسئول کانون دانشگاه حضرت معصومه (ع) در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.

هم چنین در این مراسم حجت الاسلام علیزاده؛ معاونت تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید استان قم، دکتر خداپرست از کانون دانشگاه قم، مهندس جواهری از کانون دانشگاه فنی و حرفه‌ای، استاد کهندانی از دانشگاه علمی و کاربردی، استاد فقیهی از دانشگاه فرهنگیان، دکتر وفادار از دانشکده شهید محلاتی، دکتر ملا محمد علی از دانشگاه علمی و کاربردی، دکتر علیزاده از دانشگاه آزاد اسلامی قم، استاد متین منش از کانون فنی و حرفه‌ای دختران قم، دکتر دادجو از دانشگاه پیام نور، دکتر شوقی از دانشگاه علوم پزشکی قم از مسئولین کانون بسیج اساتید دانشگاه‌های استان قم، حضور داشتند و به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

گفتنی است؛ در این مراسم جلسه‌ی راه‌اندازی قرارگاه تبیین در دانشگاه‌های سراسر استان برگزار شد.

کلید واژه ها: بسیج اساتید