تور ترویجی تعاون با موضوع صنایع دستی چوبی در قم برگزار شد

۰۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۶ کد : ۶۵۳۱۸ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم تور ترویجی تعاون را با موضوع بازدید از کارگاه تولیدی صنایع دستی چوبی شرکت تعاونی بهشت چوبی نیلما برگزار کرد.
تور ترویجی تعاون با موضوع صنایع دستی چوبی در قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این تور شغلی که از یکی از واحدهای تولیدی موفق در استان قم انجام شد، به منظور ایجاد انگیزه شغلی در متقاضیان کسب و کار های خرد و نوپا برگزار شد و مورد استقبال اعضا قرار گرفت.

در این بازدید فاطمه سلمانی بانوی کارآفرین استان قم ضمن ارائه مشاوره به بازدیدکنندگان، در حین بازدید تجربیات و دانش کسب و کار خود را به اشتراک گذاشت و بازدیدکنندگان از نزدیک با فضای تولید این نوع محصولات هنری اصیل ایرانی آشنا شدند.

مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی واحد استان قم در جهت بهبود نوآوری های کسب و کار در سطح استان برنامه‌های مشاوره ای شغلی و کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی و تورهای شغلی را ویژه علاقمندان به کسب وکار در دستور کار خود قرار داده است.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) ستفا