رویداد تخصصی لیان برگزار خواهد شد

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۶۴۹۵۰ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
نمایشگاه تخصصی صنایع دستی و پوشاک در قالب همکاری مشترک با همکاری گروه جهادی لیان وابسته به موسسه خیریه فروغ اندیشه، مرکز مشاوره کسب وکار جهاد دانشگاهی قم ، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و بنیاد برکت قم برگزار می‌گردد.
رویداد تخصصی لیان برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این نمایشگاه به صورت رویداد تخصصی با حضور برترین برندهای پوشاک و هنرهای دست ساز برگزار با هدف ترویج فرهنگ کسب وکار و بازارسازی محصولات در مجموعه استان برگزار خواهد شد.

این رویداد در تاریخ هشتم، نهم و دهم آذر ماه در مجموعه شهر آفتاب استان قم برگزار خواهد شد و علاقمندان جهت بازدید می توانند از، ساعت 16 تا 23 در این نمایشگاه حضور پیدا نمایند.

شایان ذکر است از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ارائه مشاوره تخصصی در حوزه کسب وکار و  قرعه کشی در هر شب و اعطای جوایز نفیس به شرکت کنندگان در نمایشگاه و غرفه‌های کودک از برنامه‌های متنوع این رویداد تخصصی در روزهای برگزاری نمایشگاه خواهد بود.

کلید واژه ها: ستفا