کارگاه «آشنایی با اصول مذاکرات و زبان بدن» برگزار شد

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۶ کد : ۶۴۹۴۸ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارگاه توانمندسازی «آشنایی با اصول مذاکرات و زبان بدن» در قالب همکاری های مشترک مرکز مشاوره کسب وکار بهینه و مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی و شرکت شهرک های صنعتی قم برگزار شد.
کارگاه «آشنایی با اصول مذاکرات و زبان بدن» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این کارگاه توانمندسازی روز چهارشنبه 24 ابان ماه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم برگزار و با استقبال دانشجویان و علاقمندان به حوزه توسعه فردی و مهارت های نرم کارآفرینی مواجه شد.

در این کارگاه مدرس دوره آقای دکتر مصطفی ملایی رئیس شورای کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر اسلامی شهر قم مباحث ارزشمندی در خصوص ارتباط از طریق زبان بدن در مذاکرات، زبان بدن هنگام آماده شدن برای مذاکره، زبان بدن در هنگام مذاکره، تأثیر زبان بدن در مذاکرات، نقش زبان بدن در مذاکره تجاری، نقشه راه یادگیری فنون مذاکره حرفه ای و نیز مهارت های لازم برای اصول مذاکره را ارئه نمودند.
شایان ذکر است این کارگاه‌ از سلسله کارگاه‌های رویداد عصر صنعت می باشد که به صورت مشترک توسط مرکز مشاوره کسب وکار بهینه، مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی قم و شرکت شهرک‌های صنعتی قم در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی ستفا