تور بازدید از کارگاه تولیدی موفق پوشاک استان قم برگزار شد

۲۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۴ کد : ۶۴۸۸۴ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
علاقه مندان و فعالان حوزه پوشاک از مسیر پیشرفت شغلی یکی از کارگاه های تولیدی موفق در استان قم بازدید کردند.
تور بازدید از کارگاه تولیدی موفق پوشاک استان قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این بازدید به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی قم و با هدف درک عمیق تر فرآیند یادگیری و توانمندسازی علاقمندان و الهام گرفتن از تجربه ها و دیدار با یک بانوی موفق کارآفرین برگزار شد.

در حاشیه این بازدید بانوی موفق کارآفرین و تولیدکننده موفق استان مرضیه محسنی به ارائه توضیحاتی در خصوص داستان کسب وکار خود، چالش های آن و نیز نحوه راه اندازی کارگاه و توسعه آن پرداخت و گفت: در طی سالها تجارب بسیار ارزشمندی کسب کرده ام و این تجارب را با برگزاری کارگاه ها و نیز حضور در آموزشگاه ها و مدارس د راختیار علاقمندان قرار می دهم.

شایان ذکر است این تور بازدید از سلسله تورهای بازدید از واحدهای تولیدی موفق با هدف ترویج فرهنگ کار و نیز انتقال تجربه است که توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان جهاد دانشگاهی قم برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

کلید واژه ها: ستفا