جهادگران مقام ایثارگر جهاد دانشگاهی قم را گرامی داشتند

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۱ کد : ۶۲۳۲۲ فرهنگی اخبار دسته اول
اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم با حضور در منزل تنها ایثارگر شاغل در جهاد دانشگاهی استان قم، دکتر محمد حیدری، حضور وی در جمع جهادگران این واحد را ارج نهادند و از وی تجلیل کردند.
جهادگران مقام ایثارگر جهاد دانشگاهی قم را گرامی داشتند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم علی حسینی معاون فرهنگی این واحد بیان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند و دیدار با این عزیزان برای مسئولان یک افتخار و فرصتی مغتنم و موجب تجدید روحیه برای خدمت به ملت است.

خانم موسوی همسر محمد حیدری نیز در این دیدار به ‏بیان منش و دغدغه های تمامی ناپذیر وی برای پیشرفت جهاد دانشگاهی و کشور پرداخت.

دکتر محمد حیدری نیز در سخنانی پایه اصلی جهاد دانشگاهی را امور فرهنگی و دانشگاهی برشمرد و افزود: ایثارگران امروز جامعه همین اعضای جهاد دانشگاهی هستند که با امکانات محدود شگفتی خلق می کنند.

در پایان این دیدار اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم لوح تقدیری به رسم یاد بود به خانواده معزز این ایثارگر جانباز تقدیم کردند.

کلید واژه ها: رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم