سرپرست جهاددانشگاهی قم منصوب شد

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۶۲۳۱۲ عمومی اخبار دسته اول
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حامد حیاتی با حکم رییس جهاددانشگاهی به عنوان سرپرست واحد قم منصوب شد.
سرپرست جهاددانشگاهی قم منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر حامد حیاتی را به عنوان سرپرست واحد قم منصوب کرد.

در حکم آمده است:

انتظار می‌رود نسبت به استفاده از کلیه ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش آفرینی اعضای آن واحد در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر ارتقا جهاددانشگاهی، گسترش فضای انقلابی و ارتقاء علمی و عملی جهاددانشگاهی اهتمام ورزید.

ضمن تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و مراکز علمی، نهادهای دولتی و خصوصی استان نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

1.  برنامه‌ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین
  2. تلاش در جهت جذب و بهره‌مندی از نیروهای جوان، مستعد و متخصص
  3. ایجاد بستر لازم جهت حضور فعالان علمی، فرهنگی و فناوری در جهت انجام ماموریت‌های محوله
  4. تعامل سازنده با دانشگاه‌های استان و همکاری عمیق در حوزه علم و فرهنگ، فناوری و نوآوری

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حامد حیاتی دارای دکتری تخصصی مهندسی معماری اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه قم است و از سوابق اجرایی وی ریاست دبیرخانه هیات امنا و قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، ریاست دانشگاه آزاد واحد دهلران و ریاست دانشکده علوم انسانی و هنر را می توان ذکر کرد.

گفتنی است؛ دکتر مسلمی نائینی در نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های دکتر محمد حیدری در مدت فعالیت به عنوان رییس جهاددانشگاهی قم تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: انتصاب رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم