درخشش دانشجویان جهاد دانشگاهی در اختتامیه جشنواره «قرآن و عترت» دانشگاه‌های علمی کاربردی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۱ کد : ۶۱۶۴۹ آموزشی اخبار دسته اول
در آیین اختتامیه این جشنواره که امروز سه شنبه ۳۱ مرداد ماه در شبستان حضرت زهرا (س) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد از ۵ نفر از دانشجویان برگزیده مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم هم تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این جشنواره که از بهمن پارسال آغاز شد و تا تیر امسال ادامه داشت، ۸ هزار و ۴۰۰ شرکت کننده در ۷۰ رشته و ۷ بخش هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری، نوآوری قرآنی، کتبی و شفاهی با هم به رقابت پرداختند که در نهایت ۱۵۰ شرکت کننده بعنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در این دور از جشنواره قرآن و عترت از میان ۱۵۰ نفر برتر، ۱۷ نفر از استان قم حائز رتبه های برتر شدند و از این تعداد 5 نفر از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم بودند.

علی سعادتی، مهدی جعفری، احمد زین العابدین، شهاب الدین خالقی و فاطمه اله مرادی قویدلان دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم هستند که در این دور از جشنواره ملی قرآن و عترت به ترتیب مقام دوم بخش حفظ کل قرآن، مقام اول بخش عکس، مقام سوم بخش طراحی پوستر، مقام اول بخش شعر و مقام سوم بخش شعر این جشنواره را کسب کردند.

دبیرخانه نوزدهین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علمی کاربردی سراسر کشور از آبان امسال آغاز به کار می‌کند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم جشنواره ملی قرآن و عترت